Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen werkt mee aan vrijkeuze uren van de St. Michaëlschool

22-05-2018

Het derde en tevens laatste blok van de vrijkeuze uren op de St. Michaëlschool zijn afgelopen vrijdag van start gegaan. Kinderen van de groepen 5 t/m 8 nemen deel aan creatieve activiteiten in en buiten de school. Zo kunnen de kinderen een keuze maken uit verschillende workshops zoals: zwemmen, knutselen, dammen, koken, bootcamp, volleyball, voetbal en nog veel meer.

De trainers van fc Harlingen Youri Bouma en Martijn Homminga wilden hier graag aan mee werken. Niet alleen om de kinderen enthousiast te maken voor het voetbal maar ook omdat zij erg graag kinderen voetbaltraining geven. Afgelopen vrijdag was de eerste ronde en werd er op het schoolplein van de St. Michaëlschool eerst warm gedraaid en vervolgens met de bal overgetikt. Daarna hadden de jongens een leuk parcours uitgezet over het gehele plein en werd er balbehendigheid geoefend. Het uur werd afgesloten met een partijtje in de voetbalkooi. Voor vrijdag 25 mei en vrijdag 1 juni staan er activiteiten gepland in de speeltuin van het Noorderkwartier.

Fc Harlingen hoopt hiermee ook meer mensen bewust te maken van het feit dat kinderen gratis een aantal keren mee kunnen trainen bij fc Harlingen om zo te ontdekken dat voetbal bij fc Harlingen ontzettend leuk kan zijn!

Sponsoren