Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen VR1 winnen lastige uitwedstrijd in St. Annaparochie

08-05-2019

De uitwedstrijd naar St. Annaparochie tegen de VR2 van afgelopen zaterdag stond al te boek als zijnde lastig. Thuis werd eerder dit jaar nipt gewonnen met 3-2.

Maar de dames van fc Harlingen begonnen sterk aan de wedstrijd en hielden constant druk op de achterhoede van St. Anna. Dit resulteerde in een goed 1-2’tje tussen Ilse en Ashley en laatstgenoemde wist koeltjes af te ronden en dit werd tevens de ruststand.

In de tweede helft wist Sascha de bal te onderscheppen waarna ze de 0-2 op het scorebord zette. Fc Harlingen voelde dat er meer in zat en ging volop in de aanval. Na een verkeerde uittrap van de keepster van St. Anna wist Ingrid de bal te onderscheppen, twijfelde niet en haalde uit, 0-3. Fc Harlingen dacht de buit binnen te hebben maar het was de tegenpartij wat meer en meer aan voetballen toekwam. Binnen een kwartier was de voorsprong veranderd in 3-3. Met nog 10 minuten op het scorebord en hier en daar nog wat wisselingen binnen het team van fc Harlingen wisten de dames toch nog aan het langste eind te trekken en maakte Jessica de 3-4. Al met al een leuke partij voetbal voor de supporters van zowel St. Anna als fc Harlingen. Foto’s van deze wedstrijd, gemaakt door Peter Ijdema, zie je HIER

Vanavond spelen de dames van fc Harlingen thuis tegen SC Joure VR1.

Sponsoren