fc Harlingen VR1 – Oeverzwaluwen VR1; met foto’s van Peter IJdema

25-05-2022

fc Harlingen VR1 – Oeverzwaluwen VR1

Zaterdag werd er een wedstrijd gespeeld waar al lang naar werd uitgekeken. Vrouwen 1 had namelijk een Meet & Greet met M011 en na de wedstrijd zou er een afterparty plaatsvinden in de kantine. Voordat er echt gefeest kon worden moest er natuurlijk wel gewonnen worden door fc Harlingen. Dat gebeurde ook. In de eerste helft vielen de meesten doelpunten. Seryna zorgde voor het openingsdoelpunt en daarna volgden Demi en Ashley waardoor we met een 3-0 voorsprong de rust in gingen. Vlak na rust was het Ashley opnieuw die het net wist te vinden. Daarna had Oeverzwaluwen het wat beter staan en werden wij wat slordiger , dus was 4-0 ook de eindstand. 3 punten! Nog steeds volop in de race voor de 2de plek. Na afloop van de wedstrijd werd dit uitgebreid gevierd!

Foto’s van deze wedstrijd gemaakt door Peter IJdema zie je HIER

Vanavond spelen we alweer een wedstrijd; dit keer thuis tegen SC Bolsward VR2. Aanvang: 19.00 uur