Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Fc Harlingen verwelkomt nieuwe hoofdtrainer voor Walking Football-team

28-03-2024

Fc Harlingen verwelkomt een bekend gezicht als nieuwe hoofdtrainer voor het Walking Football-team. Na een periode onder leiding van Kerst Heida, heeft Hielke Jager het stokje overgenomen.

Sinds de oprichting begin 2018 wordt er elke woensdag bij fc Harlingen getraind door de 65-plussers van het Walking Footbal team. Na trainer Marcel Frankena en Patrick Oosting stond Kerst Heida vanaf juni 2022 aan het roer. Stond, want sinds vorige week woensdag heeft hij de bal doorgegeven aan de nieuwe hoofdtrainer; Hielke Jager.

Hielke Jager, zeker geen onbekende in voetballand, heeft lang op hoog niveau gevoetbald bij VV Harlingen. Na zijn actieve voetbalcarri√®re pakte hij het training schap op en had hij verschillende clubs onder zijn hoede. Zo was hij in de jaren ’90 hoofdtrainer van Robur 1. Maar ook bij RES, Franeker, Lemmer en het tweede elftal van VV Harlingen heeft Hielke veel ervaring opgedaan als trainer. Na de fusie bleef hij nauw betrokken bij het voetbal en heeft hij (naast een jeugdteam) kort geleden ook nog, samen met Siefko Jager, het tweede elftal getraind. Zijn betrokkenheid bij de vereniging is onmiskenbaar en zijn vaardigheden zullen de trainingen van het Walking Football-team ongetwijfeld verrijken. Hielke wordt ondersteund door assistent-trainer Age Tichelaar.

Het Walking Football-team van fc Harlingen is in de loop der tijd gegroeid tot een enthousiaste groep van meer dan dertig spelers. Elke woensdagochtend wordt er fanatiek getraind van 10.00 tot 11.00 uur, en iedereen van 60 jaar en ouder is welkom om mee te doen. Fc Harlingen wenst Hielke veel succes en kijkt uit naar verdere groei van het Walking Football-team!

Sponsoren