Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen versterkt zich met 5 nieuwe spelers

01-07-2024

Na een korte tijd van afwezigheid keren Frank Claasz Coockson en Ivo Wilkeshuis terug bij fc Harlingen. Cyrus Boerman speelde het afgelopen seizoen al bij het tweede elftal van fc Harlingen en heeft laten zien wat voor voetbalkwaliteiten hij in huis heeft. Ook hij zit bij de nieuwe selectie.

Nieuwkomers Connor Bosman (R) en Nick Hoogeveen (L) verruilen het groene Zeerobben shirt voor het blauwe shirt van fc Harlingen. Connor startte al op 5-jarige leeftijd bij V.V. Harlingen en doorliep de jeugdopleiding tot en met de JO15. Daarna werd hij keeper en maakte hij de overstap naar Zeerobben. Na 10 jaar kiest Connor bewust voor een carrière bij fc Harlingen en zijn focus zal liggen op zowel zijn individuele ontwikkeling als ook het plezier terug zien te vinden in het keepen.

Nick Hoogeveen wil een vaste waarde worden voor fc Harlingen. Hij omschrijft zichzelf als een technische voetballer met een goede dribbel, een neusje voor de goal en een teamplayer. Medebepalend voor zijn keuze was ook de samenstelling en onderlinge omgang van de spelers binnen de selectie van fc Harlingen, die bekend staat als een hechte groep. Wij heten Frank, Ivo, Cyrus, Connor en Nick van harte welkom bij fc Harlingen en wensen hen veel succes en plezier bij onze vereniging.

Tegenover de komst van de nieuwe spelers, staat het vertrek van Wessel Roorda. Wessel, wonend in Groningen, kan zijn studie met het zondagvoetbal niet meer combineren en maakt de overstap naar het zaterdagvoetbal. Het team verliest hiermee een zeer waardige speler die erg goed in de groep lag. Fc Harlingen wenst hem uiteraard veel succes bij SC Franeker.

Nu het jaarlijkse teamuitje ook achter de rug is, zullen de meeste spelers zich op de zomerstop verheugen. De huidige selectie, aangevuld met spelers uit het tweede elftal, de talentvolle spelers die vanuit de JO19-1 doorstromen naar de senioren en de nieuwkomers starten op dinsdag 13 augustus o.l.v. Erik Katje met de eerste training, het oefenprogramma volgt nog. Op zondag 1 september beginnen de bekerwedstrijden waarna op zondag 22 september de reguliere competitie van start gaat.

Mis niks en volg ons o.a. via: Instagram en Facebook

Sponsoren