Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen presenteert hoofd jeugdopleiding

09-07-2019

Fc Harlingen presenteert hoofd jeugdopleiding

De afgelopen maanden zijn er al veel stappen gezet om de kwaliteit van de jeugdopleiding van fc Harlingen te verbeteren. We zijn als club constant bezig om de opleiding kwalitatief beter te maken met veel aandacht voor de teams en individuele spelers. De organisatie voor het nieuwe seizoen is rond en met een mix van zeer ervaren trainers en jeugdige trainers talenten hebben we weer stappen gezet richting een nog meer professionele jeugdopleiding met aandacht en begeleiding voor alle spelers.

Wij zijn enorm verheugd om te kunnen melden dat er een hoofd jeugdopleiding gevonden is in de persoon van Jelke Tilstra. Jelke Tilstra is geboren in Dokkum en is na een beetje rondzwerven uiteindelijke in Nunspeet beland. Vanuit Nunspeet heeft Jelke zijn voetbaldiploma’s (oefenmeester 2)  behaald. Hij heeft zelf ook altijd gevoetbald en heeft daarnaast een trainersverleden bij verschillende clubs. Zo is hij hoofdtrainer bij BAS Biddinghuizen geweest, heeft hij bij Elburg en Elspeet gezeten en is via via naar Harlingen gekomen waar hij onder andere heeft samengewerkt met Catrinus Bouwhuis. Met de ervaring van Jelke Tilstra kan fc Harlingen de vervolgstappen zetten naar een nog betere organisatie voor de jeugd.

Jeugdvoorzitter Hilko Mulder verwelkomt hoofd jeugdopleiding Jelke Tilstra.

Met het aanstellen een hoofd jeugdopleiding proberen we continuïteit in onze vereniging te borgen. Het bewaken van het beleidsplan en de clubafspraken zijn belangrijke taken. Maar ook het ondersteunen en begeleiden van de trainers in hun ontwikkeling.

De bijna volledige trainersgroep bij fc Harlingen. Een vast bolwerk waarbij discipline en structuur centraal zullen staan.

Met de ervaren mensen en de jeugdige trainers talenten in de organisatie zal ook volgend seizoen de jeugdopleiding van fc Harlingen weer verder groeien in kwantiteit en kwaliteit. De ledengroei aan de onderkant van deze opleiding bevestigd dat we als club zeker op de goede weg zijn. Aan het eind van het seizoen zagen we alweer vele jeugdige spelertjes rondlopen. Een belangrijke factor hierbij is zeker de persoonlijke benadering die enorm wordt gewaardeerd.

Sponsoren