Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen op bezoek bij Renado

28-03-2024

Voor de vierde keer blikken we vooruit op de wedstrijd tussen Renado en fc Harlingen. Een wedstrijd die eigenlijk al op drie december gespeeld zou worden, maar keer op keer door Renado werd uitgesteld. Deze vierde poging staat voor de verandering eens niet gepland op een zondag, maar op Paasmaandag 1 april (nee dit is geen grap!).

‘Helmus’ effect?

fc Harlingen zette afgelopen zondag in een goede wedstrijd DTD kinderlijk eenvoudig aan de kant. Met een eindstand van 7-3 is de ploeg o.l.v. Steffen Hansma nu al vijf wedstrijden op rij ongeslagen! Fc Harlingen verloor voor het laatst op vier februari in Drachten. En toeval of niet? Hierna voegde Henk Helmus zich bij de Harlinger selectie, waarna er geen wedstrijd meer werd verloren.

Vier februari is ook de dag dat Renado de laatste overwinning boekte. Het onderlinge verschil op de ranglijst is één punt in het voordeel van de St. Nyksters, dus kunnen beide ploegen bij een zege een sprongetje maken op de ranglijst. Doorbreekt Renado de negatieve spiraal of zet fc Harlingen hun ongeslagen serie voort? De aftrap in St Nicolaasga is om 14.00 uur!

Programma:

Zondag 31 maart, UIT:
11.00 uur Akkrum 3 – fc Harlingen 4

Maandag 1 april, UIT:
10.00 uur Buitenpost 2 – fc Harlingen 3
14.00 uur Renado 1 – fc Harlingen 1

 

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Sponsoren