Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen ontvangt vv Warga en Pupil van de Week Rudmer trapt af!

24-11-2022

Afgelopen zondag deed fc Harlingen goede zaken in Nij Beets door Blue Boys met 3-1 te verslaan. Hierdoor werd de koppositie gepakt in de ranglijst én in de periodestand. Aanstaande zondag krijgt fc Harlingen het elftal van vv Warga op bezoek.

De ploeg, die dit seizoen voor de laatste keer onder leiding staat van trainer André Onclin, heeft het moeilijk. Het boekte tot nu toe slechts één overwinning en staat momenteel onder de denkbeeldige streep. Ze hebben de punten dus heel hard nodig om het gaatje naar de middenmoot te kunnen dichten.

fc Harlingen wil het goede gevoel dat er momenteel heerst graag vasthouden en zal er alles aan willen doen om de punten in eigen huis te houden. Wat dat betreft zijn de Harlingers statistisch in het voordeel: van de laatste zes onderlinge ontmoetingen in Harlingen werd niet één keer van Warga verloren.
Hoe het deze keer afloopt, is dus even afwachten. De wedstrijd wordt gesponsord door Top-Vlonderplanken . De aftrap van de wedstrijd is om 14.00 uur en wordt verricht door Pupil van de Week; Rudmer Puite! Uiteraard is iedereen weer van harte welkom.

Pupil van de Week
Rudmer Puite is zondag Pupil van de Week en hij mag om 14.00 uur de aftrap verrichten bij de wedstrijd fc Harlingen 1 – Warga 1. Rudmer is 9 jaar en zit in groep 6 van basisschool ’t Wad in Harlingen. Sinds zijn 6e jaar voetbalt hij bij fc Harlingen en speelt op dit moment in de JO11-1. Als verdediger en soms ook als middenvelder staat Rudmer z’n mannetje. Met veel plezier gaat hij naar de voetbaltrainingen en heeft altijd zin in de wedstrijd op zaterdag. Daarnaast is hij na schooltijd ook vaak met een bal op het schoolplein of op een voetbalveldje in de buurt te vinden. Rudmer zijn favoriete clubs zijn SC Heerenveen en Paris Saint Germain. Rudmer: “Mijn favoriete spelers van fc Harlingen zijn Remko Zandberg, want dat was mijn buurjongen en Youri Bouma, want dat is mijn trainer. Komen jullie zondag ook kijken?

PROGRAMMA SENIOREN FC HARLINGEN:

Zaterdag 26 november, UIT:
14.30 uur St. BMJ VR2 – fc Harlingen VR1

Zondag 27 november, THUIS:
09.30 uur fc Harlingen 3 – MKV’29 4
11.30 uur fc Harlingen 2 – FC Oldemarkt 2
13.30 uur fc Harlingen 4 – Warga 3
14.00 uur fc Harlingen 1 – Warga 1

Sponsoren