Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen ontvangt vv Nieuweschoot en Filip Ahmar trapt af!

24-03-2023

Nieuweschoot boekte afgelopen zondag een belangrijke overwinning in de strijd tegen degradatie door met 4-1 te winnen van Black Boys. Dat was de eerste overwinning sinds eind januari en deze smaakt waarschijnlijk naar meer. Ze zullen de drie punten hard nodig hebben om handhaving veilig te stellen.

fc Harlingen hield het spannend in Beetsterzwaag, maar won uiteindelijk met 1-0 door een strafschop en herpakte daarmee de koppositie.

In Heerenveen had fc Harlingen geen moeite met Nieuweschoot en won vrij eenvoudig met 3-1. De thuisploeg zal zijn ongeslagen thuisstatus willen behouden en drie punten bijschrijven om de koppositie te verstevigen. Met nog zes speelrondes te gaan, blijft het zowel bovenin als onderin spannend. Wedstrijdsponsor is Justin de Jong Installatietechniek. Vlak voor de wedstrijd mag om 14.00 uur de Pupil van de Week Filip Ahmar de aftrap van de wedstrijd verrichten. Publiek is van harte welkom!

Pupil van de Week

Filip is 10 jaar oud en zit in groep 6. Hij voetbalt in de JO11 en speelt als verdediger. Zijn favoriete voetbalclub is zeker weten PSG en zijn favoriete speler is Messi, hij is super goed! Als Filip begint te vertellen laat hij het volgende weten: “Mijn favoriete trainer is ook gelijk mijn favoriete speler bij fc Harlingen, het is Youri Bouma! Ik vind het altijd superleuk om met hem te trainen. Ik vind fc Harlingen een superleuke club om bij te voetballen omdat het altijd gezellig is, mijn team is superleuk en mijn trainers ook! Ook vind ik het altijd leuk dat we super coole activiteiten kunnen doen. En natuurlijk vind ik het superleuk dat ik pupil van de week ben!” Nou Filip, wij denken dat je een superleuke middag gaat beleven met super veel publiek!

Programma zondag 26 maart (onder voorbehoud van wijzigingen):

10.00 uur fc Harlingen 3 – LAC Frisia 2

12.00 uur fc Harlingen 2 – Read Swart 2

14.00 uur fc Harlingen 4 – Nicator 2

14.00 uur fc Harlingen 1 – Nieuweschoot 1

 

Sponsoren