Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen ontvangt Trinitas

16-05-2024

Na de zwaarbevochten zege tegen FC Oldemarkt van afgelopen weekend, waarin de zege pas in de slotfase werd binnengesleept, staat op Pinkstermaandag de laatste thuiswedstrijd van de competitie op het programma. Tegenstander deze middag is het elftal van Trinitas uit Boijl.

Trinitas won de laatste zes wedstrijden en maakt daardoor nog volop kans op een periodetitel en daarmee een plek in de play-offs om promotie. fc Harlingen strijdt nog altijd voor handhaving en heeft alles nog in eigen hand. In Boijl hadden de Harlingers niets te vertellen (2-1), echter op eigen veld werd er de tweede competitiehelft nog niet verloren. Beide ploegen zullen dus vol aan de bak moeten om drie punten veilig te stellen. Ook zal waarschijnlijk met een schuin oog naar Friesland- Read Swart worden gekeken. Beide ploegen staan slechts één puntje onder fc Harlingen en zullen dan ook beide willen winnen. Wedstrijdsponsor is Teerling Kokkels V.O.F en Pupil van de Week Ruben Roosjen mag om 14.00 uur aftrappen.

PUPIL VAN DE WEEK

Ruben, is 10 jaar oud en is gek van alles wat met voetbal te maken heeft. Elke dag is hij wel met voetbal bezig. Lekker buiten met zijn vrienden voetballen of op zijn Playstation een potje FiFa spelen. Ook verzamelt hij graag voetbalplaatjes. Ruben: “Ik voetbal ongeveer 3 jaar bij fc Harlingen en mijn leukste trainers zijn Youri, Peter, Ronald en Jitze. Mijn positie wisselt nogal, het liefste ben ik spits. Mijn favoriete voetbalclubs zijn Barcelona en Ajax en Brian Brobbey vind ik een goede speler. Maandag mag ik als Pupil van de Week de wedstrijd aftrappen, komen jullie kijken?

Programma MAANDAG 20 mei:

UIT:

10.00 uur Friesland 4 – fc Harlingen 3

12.00 uur Friesland 3 – fc Harlingen 4

THUIS:

12.00 uur fc Harlingen 2 – Drachten 3

14.00 uur fc Harlingen 1 – Trinitas 1

Sponsoren