Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen ontvangt Terschelling en Pupil van de Week Jayden de Jong trapt af!

09-11-2022

Zondag ontvangt fc Harlingen voor de tweede keer dit seizoen het elftal van sc Terschelling. De vorige keer was op vier september toen beide ploegen elkaar in de beker ook al troffen. Beide ploegen zijn zeker geen onbekenden van elkaar, want de afgelopen jaren stonden ze al acht keer tegenover elkaar. Van die acht onderlinge ontmoetingen eindigde de helft in een zege voor fc Harlingen.

De eilanders hebben dit seizoen een prima start en staan met tien punten uit vijf wedstrijden op de vierde plaats en incasseerden de laatste wedstrijd pas hun eerste nederlaag tegen het vorig seizoen gedegradeerde THOR.

fc Harlingen heeft zich na de eenvoudige zege op Nieuweschoot bovenin het klassement genesteld. Drie punten meer dan de tegenstander van a.s. zondag, dus kan er bij winst een gaatje worden geslagen. Tegen Terschelling had fc Harlingen het de laatste wedstrijden lastig, dus is men gewaarschuwd!

Komend weekend is het Superrr Zondag en spelen de heren seniorenteams allen thuis! Wedstrijdsponsor van fc Harlingen 1 – SC Terschelling is Teerling Kokkels V.O.F. LET OP! De aftrap is al om 11.45 uur en wordt verricht door Pupil van de Week Jayden de Jong!

Jayden is 9 jaar oud en zit in groep 6 op de Prins Johan Frisoschool. Jayden voetbalt nu 2 jaar met veel plezier bij fc Harlingen en zit in de JO11-1. Sinds kort staat hij in de verdediging en daar heeft hij helemaal zijn plekje gevonden. Zijn favoriete voetbalclub is Ajax maar een favoriete speler heeft hij niet echt. Jayden: “Ik ben blij met mijn trainers Youri Bouma en Finn koornstra en ik ga altijd met veel plezier naar de trainingen. Zondag mag ik bij de wedstrijd fc Harlingen 1 tegen Terschelling 1 aftrappen en ik heb daar super veel zin in! Komen jullie ook?!

Nou Jayden, wij hebben er ook zin in en we zijn er bij! En laat dit nu een mooie gelegenheid zijn om Dicky Power uit te nodigen, het Rad van Fortuin weer te laten draaien én de familie Teerling zorgt voor heerlijke zalm! Kortom, veel voetbal, lekkernijen, veel muziek en gezelligheid! En het mooie van deze dag? Iedereen is van harte welkom!

Programma seniorenteams:

Zaterdag 12 november, UIT:
14.30 uur Tzum VR 1 – fc Harlingen VR1

Zondag 13 november, THUIS:
10.00 uur fc Harlingen 4 – LAC Frisia 2
11.45 uur fc Harlingen 1 – SC Terschelling 1
14.00 uur fc Harlingen 2 – Renado 2

Sponsoren