Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen ontvangt sc Terschelling met Pupil van de Week; Frederick Brouwer

13-02-2020

fc Harlingen 1 ontvangt sc Terschelling; Pupil van de Week is Frederick Brouwer
Nadat afgelopen zondag het complete programma werd afgelast vanwege de zware storm die over het land raasde, staat voor komende zondag de Waddenderby tegen sc Terschelling op het programma. Een belangrijk duel voor beide teams.

De eilanders staan zes punten achter de havenstedelingen, maar hebben nog twee duels tegoed. In de laatste vijf duels haalden ze twee punten. Om niet helemaal in het drijfzand weg te zakken, zullen ze dus drie punten mee naar het eiland willen nemen.

fc Harlingen haalde zes punten in de laatste vijf duels. Na twee gelijke spelen zullen onze jongens ook weer eens een driepunter willen scoren. Om onze jongens aan te moedigen, moeten de supporters de wekker even zetten. De aftrap op sportpark Vierkantsdijk is zondag namelijk al om 11.45 uur!

De wedstrijd wordt gesponsord door Van der Meulen Speelgoed en Pupil van de Week Frederick Brouwer mag aftrappen.

Frederick is 10 jaar, zit op de Sint Michaelschool en voetbalt al 5 jaar waarvan 3 jaar bij fc Harlingen. Hij zit nu bij JO11-1 en staat op verschillende posities. Het liefst staat hij links buiten of op het middenveld. Catrinus is zijn favoriete leider en Aaron zijn favoriete trainer. Frederick is een echte Ajax fan en zijn favoriete speler is Suarez. Frederick: “Ik vind het voetballen bij fc Harlingen leuk omdat het heel gezellig is en ik heb daar veel vrienden. Zondag mag ik de wedstrijd van fc Harlingen 1 tegen sc Terschelling aftrappen en ik hoop dat jullie allemaal komen kijken!

Sponsoren