Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen ontvangt DTD en Pupil van de Week Levi Boersma trapt af!

21-03-2024

Zondag ontvangt fc Harlingen DTD op het sportpark Vierkantsdijk.

Met nog negen wedstrijden te gaan in dit seizoen is het voor de ploeg uit ‘De Trije Doarpen’ één van de laatste wedstrijden op zondagmiddag. Vanaf volgend seizoen zal de ploeg in actie komen op de zaterdagen. Niet alleen nemen ze afscheid van de zondag ook staat er volgend seizoen een nieuwe trainer aan het roer bij DTD en wel Steffen Hansma die dus bezig is met zijn laatste seizoen bij fc Harlingen. Samen met de rest van onze hoofdmacht zal hij er zondag alles aan doen om de punten in Harlingen te houden en de voorsprong op DTD te vergroten. Na twee remises op een rij is een driepunter zondag van harte welkom. Eerder dit seizoen pakte fc Harlingen de winst tegen DTD in de slotfase.

DTD daarentegen zal zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven en heeft de drie punten ook hard nodig. Vorige week leek men lang een punt over te houden aan de wedstrijd tegen Akkrum, maar vlak voor tijd beslisten de Akkrummers de strijd in hun voordeel. Wie komt er zondag als winnaar uit de strijd? Wedstrijdsponsor is Beumako Top-Vlonderplanken. De aftrap is om 14.00 uur en uiteraard is iedereen weer van harte welkom.

Pupil van de Week

Levi Boersma is 10 jaar oud en komt uit Harlingen. In Sneek zit hij op school: De Sudwester.

Sinds 2 jaar zit Levi bij – zoals hij dat zelf zegt – zijn favoriete club fc Harlingen.
Ik zit in de JO10 en speel als verdediger. Mijn favoriete trainer is Youri Bouma.
Op de vraag wat Levi het leukst vindt antwoord hij: “Ik vind fc Harlingen een super fijne club en vind het erg fijn omdat mijn vrienden hier ook voetballen. In mijn vrije tijd mag ik graag een balletje trappen en vind het erg fijn om samen met mijn vrienden hutten te bouwen. Mijn favoriete club is Cambuur alleen moeten ze wel beter hun best doen🤪. Mijn lievelings eten is lasagne, daar mag je mij echt voor wakker maken. Oh ja, en ik ben een super grote fan van KYLIAN Mbappe. Als laatste wil ik nog graag zeggen dat ik hoop een prof voetballer te worden..”

… Nou Levi, dan moet je zeker bij fc Harlingen blijven voetballen want de scouts komen regelmatig bij fc Harlingen langs op zoek naar talenten! Heel veel plezier zondag!

PROGRAMMA ZONDAG 24 MAART 2024

THUIS:
14.00 uur fc Harlingen 1 – DTD 1

UIT:
14.00 uur LAC Frisia 3 – fc Harlingen 4

14.00 uur LAC Frisia 5 – fc Harlingen 3

Sponsoren