Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen MO17-1 treft tegen vv Hardegarijp een zware tegenstander

29-09-2022

Gisteravond mochten de meiden van MO17 de strijd aangaan tegen Hardegarijp. Wat op papier een zware tegenstander leek, bleek in werkelijkheid ook zo te zijn.

De opstelling: Arwen op goal.
Verdediging: Berit, Pena, Anouk en Agathe.
Middenveld: Denise, Menthe en Eliza.
Voorhoede: Roliene, Sara en Svenya.
Wissels: Kirsten, Sophia en Rixt.
Stijn en Emma waren helaas afwezig.

Zoals verwacht schoot Hardegarijp gelijk uit de startblokken en moesten bij Harlingen alle ‘hens aan dek’. Ondanks de goede tegenstander probeerde Harlingen toch hun eigen spel te spelen en af en toe lukte dit ook even. Na ongeveer 20 minuten spelen wisselde Hardegarijp, een supersnelle dame met gouden lokken in d’r haar bleek ook een gouden wissel. Ze stond nog maar net in het veld toen ze de 0-1 binnenschoot.
Hardegarijp speelde duidelijk beter maar desondanks had Arwen het in de 1e helft niet heel erg druk. Met 0-1 gingen we de rust in.

In de 2e helft kwam Harlingen er niet meer aan te pas. Met man en macht werd er verdedigt en Arwen had bijna geen tijd om uit te rusten.
De spitsen van Hardegarijp kregen heel veel kansen maar hadden het vizier niet op scherp of Arwen stond in de weg. Uiteindelijk floot Wiepke voor het einde van de wedstrijd en was de eindstand ook 0-1.

Een zeer knappe prestatie van Harlingen, de meiden bleven vechten. Arwen kreeg zelfs de complimenten van de tegenstander.

Volgende week woensdag zien we hopelijk een leukere wedstrijd, dan reist dit gezelschap af naar Bolsward met een jarige in ons midden.
Sophia zal dan spelen met de feestmuts op, 3 punten mee terug naar Harlingen zou een leuke traktatie zijn.

Sponsoren