Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen MO17-1 schroeft doelsaldo op

27-10-2021

Afgelopen zaterdag speelden de meiden van MO17 een thuiswedstrijd tegen Akkrum. Om de koppositie te behouden moest er wel gewonnen worden, en wanneer we de uitslagen van Akkrum bekijken moest dat op papier ook wel lukken.

Omdat Emma op vakantie was moest er 1 van de spelers op goal, gelukkig waren Sara en Roliene bereidt om beide 1 helft te keepen. De 11 die begonnen aan de wedstrijd waren:
Sara, Jutta, Pena, Berit, Agathe, Tijana, Menthe, Anouk, Roliene, Sophia en Eliza.
De 5 wissels waren: Meike, Mirte, Rixt, Rixt en Suus.

De wedstrijd begon wat rommelig en beide teams kregen kansen. Sara deed het nodige handen en voetenwerk om het doel schoon te houden, en dat deed ze keurig. Er kwamen kansen maar deze werden niet benut. Na 15 minuten werd er gewisseld en kwamen Mirte en Meike in het veld, Mirte maakte haar eerste speelminuten na een lange blessure. Het eerste balcontact was gelijk raak, Mirte draaide weg bij haar tegenstander en schoot hard binnen 1-0. Daarna leek de druk van de ketel te zijn en werd er voor rust nog 2x gescoord door Tijana en Meike.

Na rust kwam Roliene op goal, ook dit ging uitstekend net als goals maken. In de 2e helft vlogen er nog 5 in van onder andere Rixt B, zij heeft inmiddels de smaak goed te pakken. De wedstrijd eindigde dus in een 8-0 overwinning die onder leiding stond van onze geweldige scheidsrechter Daisy Zeilmaker.

Sponsoren