Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen MO15-1 op kampioenskoers

18-04-2018

De meiden van MO15 speelden afgelopen zaterdag tegen SDS uit Easterein, de nummer 2 in de competitie. Op papier een spannende wedstrijd maar op het veld ook.

Want in de derde minuut scoorde SDS het eerste doelpunt en kwam fc Harlingen op achterstand. De meiden moesten de eerste helft hard werken om de regie weer in handen te krijgen. Maar in de 28e minuut scoorden de Harlingers de gelijkmaker en vlak voor rust viel een tweede doelpunt. In de tweede helft hielden de meiden dit vast en de verdediging stond als een huis. SDS maakte geen schijn van kans om hier doorheen te breken. De meiden van fc Harlingen scoorden deze helft nog tweemaal waardoor de eindstand op 4-1 werd gezet.

Gisteravond werd de eerder geplande wedstrijd tegen ST. Minnertsga/ St. Jacob ingehaald. De wedstrijd startte voorspoedig en al in de eerste minuut viel het eerste doelpunt voor de meiden. Minnertsga zette de aanval in en wist binnen 10 minuten ook te scoren. Ondank een aantal mooie kansen bleef het lange tijd 1-1. Vlak voor het einde van de eerste helft scoorde fc Harlingen het 2e doelpunt. In de 2e helft was fc Harlingen duidelijk de sterkste en werden er nog twee goals gemaakt waarbij ook deze wedstrijd met 4-1 werd gewonnen. Tweemaal winst dus voor de meiden van fc Harlingen!

Voor morgen staat de uitwedstrijd naar Leeuwarden op het programma. MKV’29 MO15-1 is dan de tegenstander.

Foto’s gemaakt door Peter IJdema zie je HIER

Sponsoren