Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen MO13-1 is door in de beker

22-10-2018

fc Harlingen MO13-1 is door in de beker!
Om 10:30 uur stonden de meiden van fc Harlingen MO13 en Geel Wit MO13 klaar op het veld om de bekerwedstrijd te spelen. Scheidsrechter Hilko Mulder gaf het start signaal en gelijk gingen de meiden van fc Harlingen in de aanval.

Binnen de eerste 10 minuten hadden we bijna alleen nog maar op de andere helft gespeeld en waren er al 2 mooie kansen. Na 24 minuten wist Meike de eerste goal te maken. 1-0. Voor de rust wist Meike al de 2-0 te maken. En met een beetje trots gingen we de zeer korte pauze in. De tegenpartij moest de boot van Ameland halen.

In de tweede helft kreeg Geel Wit meer de bal en het werd ook al snel 2-1. Nu voelde je toch al wat spanning bij beide teams. Beide wilden natuurlijk door in de beker en dat zag je ook terug in het spel. Iedereen werd wat geconcentreerder en je zag veel meer overspel van beide teams. Dankzij onze geweldige keeper Kim Schoot bleef het bij kansen en wist Meike al snel weer 2 goals te maken. 4-1 Inmiddels. Toen Geel Wit op het einde nog wist door te breken werd het 4-2. Nou werd het toch weer spannend en je zag de meiden van Geel Wit al klaar staan om sowieso nog een keer te scoren. De aftrap van fc Harlingen was er en…….. daar was het eindsignaal. De meiden van Geel Wit wilden graag nog even doorspelen, maar de boot naar Ameland moest gehaald worden. Peter IJdema heeft weer voor prachtige foto’s gezorgd en die zie je hier.

Dit was een zeer sportieve en spannende wedstrijd waarin alle meiden strijd leverden. Voor Anouk was het een bijzondere wedstrijd, zij kwam erachter dat ze tegen haar achternichtjes aan het voetballen was.
Op naar de volgende ronde…….Maar eerst natuurlijk aankomende zaterdag tegen MKV’29 om 10:30 uur op ons eigen terrein.

Sponsoren