Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen MO13-1 – Bolsward MO13-1

10-03-2019

Gisteren de wedstrijd tegen Bolsward mo13-1. Fc Harlingen had de eerste 2 wedstrijden van deze competitie gewonnen en Bolsward had beide verloren. Om bovenin mee te blijven draaien moest er gewonnen worden…
3 Meiden speelden mee met Jo13-2, 2 meiden waren afwezig maar toch starten we nog met 3 wissels. Maar 3 wissels bleek vandaag toch te weinig….10.30 uur floot Dennis voor het begin van de wedstrijd.

Het waaide weer stormachtig. De 1e helft speelde fc Harlingen voor de wind, een aantal kansen kregen we wel maar de bal wilde er niet in. Bolsward kreeg ook kansen, maar de vele ballen kwamen niet langs Tijana die uitstekend stond te verdedigen. Heel af en toe prikte Bolsward er toch door maar dan stond daar altijd nog Kim. Al na 10 minuten moest Berit eruit vanwege een blessure. Voor haar kwam Yalenka in het veld, die vocht voor wat ze waard was. Halverwege de 1e helft gaf Meike aan dat het niet meer ging, ze werd gewisseld maar bleef ondanks de griep toch de wedstrijd uitkijken. Jutta was inmiddels wel aangeschoven, ook zij voelde zich niet lekker maar wilde het toch proberen. En zo moest er toch het een en ander geschoven worden. Het spel ging ondertussen wat op en neer, maar echt spannend was het niet.

In de 2e helft een ander spelbeeld. Bolsward speelde nu voor de wind en hier maakten ze goed gebruik van. Al snel scoorde Bolsward de ene na de andere goal. De meiden van fc Harlingen bleven proberen maar er was uiteindelijk geen redden aan. Uiteindelijk won Bolsward met 0-6 deze wedstrijd.

Een zaterdag om snel te vergeten, maar ik weet zeker dat de wedstrijd in Bolsward een heel ander verloop gaat krijgen. Als onze meiden daar allemaal fit staan gaan die 3 punten zeker mee terug naar Harlingen.
Koppies omhoog en op naar volgende week!

Sponsoren