Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO9-2 zorgt voor doelpuntenregen in Sneek

26-09-2022

Het mag gezegd worden: de staf is blij met zo’n grote selectie als deze. Ondanks dat Rohan en Cayden er nog niet bij waren zaterdag ging onze JO9-2 met maar liefst negen spelers op reis naar Sneek voor de wedstrijd tegen LSC. Het zou die ochtend hard regenen: geen water, maar doelpunten en dat kwam mede omdat er echt als team gevoetbald werd.

Het was Danny die als eerste scoorde na een mooie pass van Wiesje. Levi B. probeerde het van grote afstand en schoot ook raak. Kawa scoorde na een pass van Danique en vanuit een hoekschop. Danique scoorde zelf ook toen de bal na een scrimmage over de lijn rolde. Keeper Thygo had tot dan toe weinig te doen. Dit kwam ook omdat Wiesje en Levi S. achterin de meeste ballen wegkregen, maar ook LSC voetbalde goed mee en wist toch ook een paar keer achter elkaar te scoren. Zo werd er voor de rust al veel gescoord.

Dat Levi S. goed kan verdedigen weten we, maar toen hij na de pauze voorin ging spelen, wist hij twee keer te scoren en liet zien dat hij veel kan. Yahja en Robin liepen mee op het middenveld en Robin kon ook scoren. Danny en Levi B. zijn gevaarlijk met hun snelheid en harde schoten en het lukte Levi B. om nog een keer te scoren. Ook LSC maakte nog een aantal doelpunten, maar Thygo verrichtte ook nog een aantal belangrijke reddingen. De tweede overwinning op rij voor onze JO9-2 was een feit in een bijzonder weekend voor onze toppers, want zondag was er een Meet en Greet met de mannen van het eerste elftal en mochten de kids meelopen in de line-up. Een spannende maar onvergetelijke ervaring!

Meer foto’s en video’s van deze Meet en Greet zijn te vinden op onze Facebookpagina en Instagram pagina.

Sponsoren