Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO9-2 speelde tegen Leeuwarden Zwaluwen

21-11-2022

Zaterdagochtend speelde de JO9-2 een wedstrijd tegen de Zwaluwen. De overwinning tegen Frisia van vorige week had het team zelfvertrouwen gegeven en iedereen had er volgens mij ook wel zin in, want ondanks dat de gevoelstemperatuur onder het vriespunt lag, was iedereen aanwezig en gingen ze met een extra laag kleding aan de strijd aan met de Leeuwarders.

De Zwaluwen speelden ook in donkerblauw tenue en dus werden er nog snel een aantal hesjes geregeld en kon er iets na negen uur worden afgetrapt. De tegenstander ging goed van start, want al snel kwamen ze op voorsprong. Dat duurde niet lang, want Levi B. zorgde met een mooi afstandsschot al snel voor de gelijkmaker. Maar de Zwaluwen wisten nog een paar keer te scoren. Goed samenspel tussen Levi B. en Danny zorgde ervoor dat Danny ook weer zijn doelpunt meepakte. Levi S. en Yahya probeerden achterin zoveel mogelijk ballen weg te werken en Thygo had ook weer een aantal goede reddingen. Robin werd alleen op de keeper afgestuurd, maar de keeper van Zwaluwen was moeilijk te passeren.

Ook Danique, Emma, Kawa,‚Äč Rohan en Cayden deden hun best om nog een doelpunt er bij te maken. Dit lukte fc Harlingen toch toen Levi B. de bal weer van grote afstand op doel schoot en scoorde. Gewonnen werd er dus niet, maar volgende week is er weer een nieuwe kans. Dan gaan we weer naar Leeuwarden voor de wedstrijd tegen Blauw Wit.

Sponsoren