Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO8

26-11-2019

FC HARLINGEN JO8
Met de handen op de rug lijkt het een echte “Ouwe Seun” maar niks is minder waar. Dit zijn de jongste talenten (onder 8 jaar) bij fc Harlingen. De “Jonge Seunen” namen het afgelopen zaterdag op tegen de “Wadlopers”. Beide teams worden klaar gestoomd om na de winterstop ook met de echte competitie mee te gaan doen.

De jeugdgroep onder de 8 jaar is groeiende en dat is fijn om te zien maar er zit wel veel verschil in leeftijd bij deze groep. Fc Harlingen kijkt natuurlijk goed naar de jeugdige talentjes want plezier moet ten alle tijden voorop staan. Daarom spelen de allerkleinste jeugdleden nog geen competitie. Eerst lekker trainen elke week en onderlinge wedstrijdjes in de pannakooi of op klein veld spelen, dat is vaak al meer dan genoeg. De wat oudere kinderen worden al wel klaargestoomd voor de competitie.

Na de winterstop gaan zij aan de echte competitie meedoen en ervaren ze wat het is om “uit” en “thuis” wedstrijdjes te spelen. Coördinator en trainer Catrinus Bouwhuis heeft de groep, in samenwerking met de overige trainers, goed onder controle. En de kinderen? Die verlaten elke week met een grote glimlach het veld. Meer foto’s zie je door op deze link te drukken.

Sponsoren