Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO8 maakt goede start tegen Franeker

24-09-2018

Daar gaan we, onze eerste competitiewedstrijd voor fc Harlingen JO8. En Jesper, Rutger, Luquenio da Silva, Lasse, Tygo, Kyron, Anne-Jeppe, Lucas en Almoutaz waren er helemaal klaar voor! De standen worden door de KNVB niet bijgehouden maar toch willen we iedereen op de hoogte houden van hoe onze jongste toppers het doen. Hieronder het verslag van Miranda Douwsma.

Al heel snel scoren wij de 1-0 die Jesper maakt. Franeker trapt af en wij weten de bal te onderscheppen. Jesper past de bal op Almoutaz, Almoutaz kijkt en ziet dat Jesper vrij staat om te kunnen scoren en dat doet Jesper dan ook 2-0. Wij staan nog even te juichen en voordat we het weten scoort Franeker de 2-1. Al heel snel scoort Franeker ook de 2-2. En ook al snel maakt Franeker de 2-3. Mooi, nu is het weer onze beurt om te scoren en ja hoor dat doen we ook! Anne-Jeppe scoort de 3-3.
Dan is het rust, af even een glaasje ranja.

Na rust een wisseling van keep. Rutger gaat in het goal staan en Lucas in het veld. We hebben voor de wind en daar maakt Jesper gebruik van en scoort de 4-3. We zijn lekker bezig JO8! Almoutaz scoort de 5-3 maar ook de 6-3 scoort Almoutaz. En ja hoor daar is Almoutaz nogmaals ook de 7-3 scoort hij. Tot slot scoort Jesper de 8-3. Alle jongens hebben hartstikke lekker gevoetbald. Nog even penalties nemen en dan douchen. Gefeliciteerd toppers met jullie overwinning.

Foto’s van deze wedstrijd zie je hier

 

Sponsoren