Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO8-2 speelde tegen SDS

30-05-2022

De JO8-2 speelde zaterdag in Easterein de laatste wedstrijd van het seizoen tegen SDS. Al vroeg in de ochtend verzamelden de spelers en staf zich op de inmiddels bekende plek. Trainster Karin en spelers Beaudine en Thygo konden er deze keer niet bij zijn en dus werd er met zeven kids afgereisd naar Easterein.

Nadat iedereen het tenue aan had en trainster Saskia de opstelling en tactiek had besproken, gingen onze jongens en meiden goed gemotiveerd het veld in. Wiesje was vandaag de keepster. Levi S. stond achterin met Robin en Levi B. Danny en Danique werden voorin neergezet. Yahja begon vandaag als wissel.

En er werd goed begonnen aan de wedstrijd, want Danny wist na goed samen te spelen al snel twee keer achter elkaar te scoren. SDS scoorde kort daarna ook, maar Levi B. vergrootte de marge weer. Er waren kansen aan beide kanten. Levi S. deed het super als laatste man en als SDS hem voorbij kwam, was Wiesje er nog om de laatste redding te brengen. Ook Levi B. schoot de ballen achterin weg en zo kwam er eentje bij Danny die opnieuw wist te scoren. Robin probeerde de ballen ook voorin te krijgen en ook Danique liep goed mee naar voren.
Zo werd er hard gewerkt en ging fc Harlingen ook verdiend met een voorsprong de rust in.

De tweede helft probeerde onze jongens en meiden het goede spel vast te houden, maar bleek SDS de moed niet op te geven. Daar waar wij de eerste helft sterker werden, was SDS dat in de tweede helft. Ook nu waren er aan beide kanten kansen, maar lukte het SDS om net iets meer doelpunten te maken dan fc Harlingen. Ondanks dat mogen we terugkijken op een goede wedstrijd en een mooi seizoen. Hoe verder in het seizoen, hoe beter het ging.

Wij, ons ouders en staf zijn supertrots op dit team. Ze hebben het hele seizoen hard gewerkt. Als leider van deze prachtige groep kan ik alleen maar met trots zeggen: Bedankt!

Sponsoren