Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO8-2 boekt eerste zege

23-04-2022

Het was zaterdagochtend nog vroeg toen de jongens en meiden van de JO8-2 zich verzamelden voor hun thuiswedstrijd tegen Oudega/Heeg JO8-2. Er werd namelijk al om half 9 afgetrapt en de (bijna volledige) selectie meldde zich rond 8 uur op het sportpark.
Na de warming-up en de teambespreking gingen de jongens en meiden goed gemotiveerd het veld in. Wiesje stond vandaag in het doel. Beaudine, Levi B., Danny, Danique en Levi S. begonnen in de basis en werden afgewisseld door Robin en Yaya.

Een wedstrijd waarin beide teams aan elkaar gewaagd waren. Het was uiteindelijk Oudega/HJSC/Heeg dat op voorsprong kwam. fc Harlingen liet zich niet kennen en bleef doorgaan. Gelukkig maakte Danny al snel de gelijkmaker en kreeg fc Harlingen kansen op meer. Ook de tegenstander kwam soms gevaarlijk dicht bij het doel, maar Wiesje stond goed te keepen en het was moeilijk de Harlinger verdediging te passeren.

Levi B. zette fc Harlingen met een hard schot op voorsprong en Levi S. maakte zijn eerste doelpunt, nadat hij zijn tegenstander omspeelde en de bal tegen de touwen schoot. De vreugde bij fc Harlingen werd steeds groter en toen Danny opnieuw scoorde was het feest compleet. Oudega/HJSC/Heeg kreeg ook nog kansen, maar wist niet meer te scoren.

Na het laatste fluitsignaal was er blijdschap en ontlading, want het harde werken en goede voetbal werd eindelijk eens beloond met een overwinning. Er werd als een team gevoetbald en spelers, ouders en staf waren dan ook supertrots na afloop.

Sponsoren