Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO19-1 speelt gelijk

17-11-2019
fc Harlingen JO19-1 speelt gelijk
Weer stond er een uitwedstrijd op het programma voor JO19-1 en voor de verandering moesten de mannen weer richting Heerenveen om tegen Nieuweschoot JO19-1 te spelen. Aanvangstijd stond op 12:15 uur maar de scheidsrechter vond het om 12:05 uur al tijd om te beginnen??? Dus na een korte warming-up ging de wedstrijd los.
Met de volgende opstelling:
Frank op doel.
Verdediging: Youri, Riccardo, Kjelt en Karim.
Middenveld: Aaron, Jarno en Raf.
Voorhoede: Jorret, Ricardo en Stijn.
Wissels waren Arjan, Noah en Wiepke.
De wedstrijd was nog geen 10 minuten onderweg toen fc Harlingen een corner mocht nemen. Stijn legt de bal keurig op het hoofd van de inkomende Kjelt en de 0-1 was een feit.
Vele mooie en gevaarlijke aanvallen volgden hierna op het doel van Nieuweschoot. Zo nam Stijn een verre pass van Youri mooi mee in de loop en passeert koel de keeper. 0-2. 10 Minuten later even een missertje en Nieuweschoot kon de 1-2 binnen tikken.
Maar niet lang daarna weer een mooie aanval die eindigt bij Jarno en hij wipt de bal mooi over de keeper heen het doel in.
1-3 En dit was tevens de ruststand.
In de rust werd bij de mannen aangegeven om zo rustig door te gaan in de 2e helft. Wiepke en Arjan kwamen in de ploeg voor Jorret en Raf.
Over de 2e helft kunnen we jammer genoeg heel kort zijn. fc Harlingen heeft de gehele wedstrijd uit handen gegeven door meer tegen zich zelf te voetballen dan tegen Nieuweschoot. Heel slordig voetbal en veel onnodige fouten/overtredingen. Gevolg? Een eindstand van 3-3 wat helemaal niet nodig was geweest. Maar weer een hele wijze les voor veel spelers zullen we maar zeggen.
Donderdag 21 november a.s. staat de volgende wedstrijd alweer op de kalender. Dan spelen we thuis tegen Akkrum JO19-2 en gaan we voor de volle winst met gewoon 90 minuten goed voetbal. Aanvang 19:00 uur. Kom het team bekijken en aanmoedigen!!!
De Reporter.
Sponsoren