Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO19-1 sluit de najaars-competitie af met een dikke overwinning

16-12-2019

fc Harlingen JO19-1 sluit de najaars-competitie af met een dikke overwinning
Zaterdag 14 december, vandaag stond de laatste wedstrijd van de najaars-competitie op het programma, thuis tegen Makkum JO19-1. Onder leiding van scheidsrechter Marcel Touwslager werd er om 14:30 uur afgetrapt.

Vandaag bestond de selectie uit maar liefst 16 spelers dus zouden er vele wisselingen gaan volgen gedurende de wedstrijd. fc Harlingen begon met de volgende 11 spelers:
Doel vandaag Aaron.
Verdediging: Youri, Martijn, Kjelt en Riccardo V.
Middenveld: Ricardo W., Hessel en Daniël.
Aanval: Mark, Wiepke en Noah.
Wissels waren vandaag: Karim, Frank, Stijn B., Jorret en Stijn N.

Gelijk vanaf de aftrap bleek wel dat het een vrij gemakkelijke middag zou gaan worden. Makkum had heel weinig te vertellen vandaag en de vraag was alleen hoe hoog zou de uitslag gaan uitvallen. De 1e doelkansen volgden vrij snel echter het vizier stond ook vandaag weer niet op scherp bij vele spelers. Maar net voor rust weet Mark het net te vinden en werd er met een 1-0 voorsprong gerust.

In de 2e helft met wat verse wissels erin gingen de mannen op zoek naar de uitbreiding van de score. Al had men er eerst nog wel een eigen doelpunt van Makkum voor nodig om op de 2-0 te komen. Maar hierna volgden enkele mooie doelpunten via Jorret, Stijn B., Daniel en Noah. Dus de eindstand werd hierdoor 6-0.

Peter IJdema heeft tijdens deze wedstrijd prachtige foto’s gemaakt en die zie je HIER

Een mooie afsluiting dus van deze najaars competitie. De mannen zijn als 6e geëindigd. Nu lekker de winterstop in en vanaf dinsdag 7 januari 2020 gaat men weer los met de trainingen. En op vrijdagavond 17 januari staat er een toernooi op het programma bij Zeerobben.
Namens alles spelers en Technische staf iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en ook sportief 2020 toe gewenst.
De reporter.

Sponsoren