Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO19-1 na 1e bekerronde al uitgeschakeld.

16-09-2019

fc Harlingen JO19-1 na 1e bekerronde al uitgeschakeld

5 September

Op 5 september mochten de mannen aantreden voor de 1e bekerwedstrijd uit tegen Minnertsga JO19-1. Een rommelige wedstrijd maar wel op een 1-0 voorsprong komen via een “prachtige” kopgoal van Lars. Helaas in de 91e minuut maakte Minnertsga nog de 1-1.

7 september

2 Dagen later stond de 2e bekerwedstrijd op het programma. Thuis tegen SDS JO19-1. Hier kunnen we kort over zijn.
Op alle fronten afgetroefd met als uitslag 0-9!!!

14 september

Dan afgelopen zaterdag, de laatste bekerwedstrijd uit tegen onze buren SC Franeker JO19-2. Er werd voor de verandering het 4-4-2 systeem uit de kast gehaald.  In de 1e helft werd er bij vlagen goed gevoetbald en kreeg men verscheidene kansen. Maar bij de afronding zat het dan niet echt mee. Jarno besloot daarom maar eens van afstand te proberen en had gelijk succes. De bal vloog mooi de verre hoek in. 0-1.

 

Hierna golfde het spel wat op en neer tot zo’n 10 minuten voor de rust. Op appelleren van de spelers van Franeker werd er een pengel gegeven. En de 1-1 stond op het scorebord. Echter de verbazing was nog niet over want 3 minuten voor rust werd Martijn onderuit geschopt waar de bal allang weer onderweg was via een speler van Franeker. Voordeel beoordeelde de scheids???? Die snapten wij helemaal niet en onze aanvoerder vroeg uitleg aan de scheids. Wat hierop volgde zal ik maar niet herhalen in dit verslag maar het gevolg was wel dat de wedstrijd bij de stand van 1-1 werd gestaakt. Het wordt misschien nog vervolgd maar voor de stand na dit bekertoernooi maakt het niets meer uit dus het restant van de wedstrijd uitspelen hoeft dan ook niet meer.

Beide teams gaan niet door naar de KO wedstrijden dus kunnen onze mannen zich nu gaan richten op de competitie.

De Reporter

Sponsoren