Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO17-1 wint slechte wedstrijd

03-05-2019

fc Harlingen JO17-1 wint slechte wedstrijd

Donderdagavond 2 mei stond de inhaalwedstrijd tegen SWZ Boso Sneek JO17-2 op het programma. Deze wedstrijd zou op zaterdag 13 april al gespeeld gaan worden maar toen kwam Sneek niet opdagen…en dus werd er een nieuwe datum ingepland door de KNVB. Gelukkig kwamen de tegenstanders deze avond wel en kon scheidsrechter Jacob Steinvoorte om 18:45 uur fluiten voor de aftrap. De mannen speelden op het hoofdveld welke er prachtig bij lag, echt gras, net gemaaid, met de volgende opstelling:

Doel: Frank
Verdediging: Aaron, Youri, Kjelt en Karim.
Middenveld: Thijs, Ricardo en Raf.
Aanval: Lars, Noah Postma en Noah Hoffmann.
Wissels: Jorret, Luuk de Bruin (van de JO15-1) en Allard Hoekstra (van de JO15-1).

Over de 1e helft kunnen we eigenlijk heel kort zijn. Het was rommelig, geen opbouw van achteruit, veel te vaak de lange bal en te afwachtend. fc Harlingen had een eigen goal van Sneek nodig om met een 1-0 voorsprong de rust in te gaan. In de rust heeft Klaas de mannen maar eens goed aangesproken over hun spel en hierna werden er wat wissels toegepast.

In de 2e helft werd er iets beter gevoetbald maar toch kon het echt veel beter. Maar slechte wedstrijden hoor je ook gewoon te winnen dus dit gebeurde ook. Er werd uiteindelijk een 5-0 overwinning in de wacht gesleept. Doelpuntenmakers waren Raf, Noah Postma, Thijs en Allard Hoekstra.

Er zijn FOTO’S gemaakt tijdens de wedstrijd en deze zie je HIER

De 3 punten worden bij geschreven en 5 doelpunten voor het doelsaldo is weer mooi meegenomen. Morgen (zaterdag 4 mei) staat de volgende wedstrijd alweer op het programma. Dan ontvangen de mannen de ploeg uit Beetgum, Beetgum JO17-1.
De wedstrijd begint om 10.30 uur dus kom gezellig weer kijken naar de mannen in hun race naar het kampioenschap! Want deze komt nu steeds dichterbij….

De Reporter

Sponsoren