Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO17-1 op stoom tegen vv Sneek Wit Zwart JO17-2

11-04-2022

Na het verlies tegen Irnsum JO17-1 (3-2) en QVC JO17-1 ( 2-3) was er vorige week eindelijk weer een overwinning voor fc Harlingen JO17-1 tegen SDS (5-1). En onze mannen waren er op gebrand om die reeks voort te zetten. En tegen de tegenstander vv Sneek Wit Zwart JO17-2 was dit op papier wel de tegenstander om dat te doen.

 

Tijdens de bespreking in de bestuurskamer werden de ins- en outs besproken door Remko en Bote en daarna begonnen de jongens aan de warming-up. De wedstrijd startte stipt om 14.30 uur onder leiding van Hilko Mulder en hij had deze wedstrijd weer goed onder controle. We begonnen zoals bijna iedere wedstrijd zwak, de eerste kans was dan ook voor Sneek maar die ging gelukkig naast. Daarna begonnen we te voetballen en we kregen een vrije trap net buiten de 16 meter, een prooi voor Jort. Hij legde de bal klaar, nam een aanloop en wist de bal precies in de hoek langs de muur te prikken en dus 1-0 voor fc Harlingen!

Daarna een aanval van Sneek met een redding van keeper Nick die ondanks dat die hartstikke ziek was perse wilde keepen. Maar na de 2-0 van Keaton moest ie dan toch het veld verlaten en werd hij vervangen door Keaton. Voor rust werd het 3-0 door Kenji met een voorzet op maat van Luuk.

In de rust zette Remko de puntjes op die “i” en zei dat ze nog iets scherper moesten zijn. Uiteraard luisterden onze jongens daar naar en gingen meteen goed van start en er werd dan ook al gauw de 4 en 5-0 gescoord. Nou dachten de boys, het is mooi geweest zo en prompt viel de 5-1 en 5-2 achter Keaton in het netje! Het laatste woord kwam van Luuk die de 6-2 en 7-2 wist te maken en scheidsrechter Hilko floot af voor de wedstrijd.
Een hele mooie overwinning van de jongens en we gaan op naar de volgende pot! Op zaterdag 23 april reizen we af naar Oldeholtpade JO17-1.

 

 

Mis niks en volg ons via de socials

@fcharlingen

Sponsoren