Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO17-1 KAMPIOEN!

23-05-2023

In de kampioenswedstrijd was tegenstander Scharnegoutum sterk en fc Harlingen JO17-1 stond flink onder druk. Na 15 minuten kwam fc Harlingen JO17-1 op een 0-1 achterstand maar de Harlingers lieten de schouders niet zakken en gingen vol in de aanval. Al snel werd hun inzet beloond met de gelijkmaker.

Na rust kwam fc Harlingen beter uit de box en had wind mee. Na een paar wisselingen in posities werd er aanvallend goed gevoetbald. Wanneer de snelle Davy in de 16 onderuit wordt gehaald en een elleboog in zijn gezicht krijgt, gaat de bal op de stip. In eerste instantie werd de penalty gemist maar in de rebound wist Kenji de bal keihard binnen te schieten (2-1).

Na de extra drinkpauze was fc Harlingen even uit zijn ritme en tegenstander Scharnegoutum ging er weer vol voor. En dan zijn die laatste 20 minuten wel heel erg spannend. Ook voor het vele publiek wat op deze wedstrijd afgekomen was. Maar fc Harlingen hield stand en na het laatste fluitsignaal was het definitief fc Harlingen JO17-1 die het kampioenschap wist binnen te slepen!

Coach: Jelmer Kooistra, assistent coach Mark Koornstra
Scheidsrechter: Evan van Sertima.
Keeper: Koos
Verdediging: Bono, Michel, Robin, David
Middenveld: Stefan, Finn, Viggo
Aanvallers: Sven, Thomas, Davy, Jurre
Wissels: Kenji, Finn en Daan

Sponsoren