Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO17-1 dendert over SC Berlikum JO17-2 heen.

03-10-2018

Een inhaalwedstrijd gisteravond voor de mannen omdat de tegenstander SC Berlikum JO17-2 op zaterdag 22 september om 11:00 uur zich nog had afgemeld. En 29 september hadden de mannen ook geen wedstrijd uit tegen Terschelling omdat er veel op schoolreis waren. Dus gisteravond kon eindelijk met de competitie gestart worden.
Na het succes in de beker(ronde verder)waren nu alle ogen gericht op een goede start van de najaarscompetitie.
Gelijk vanaf de aftrap (wedstrijd werd probleemloos gefloten door W.J.Kimp) werd het al duidelijk dat het geen zware wedstrijd zou worden. Frank (inval keeper omdat Ayrton afwezig was) heeft misschien maar 6-7 ballen gehad gedurende de hele wedstrijd. En de beginopstelling zag er verder als volgt uit:

Jorret, Ricardo, Noah P, Raf, Jarno, Karim, Kjelt, Martijn, Thijs, Youri, Frank. Wissels waren Johston, Aaron, Noah H en Jens.

Gelijk druk zettend op de tegenstander leverde al vrij snel de eerst kansen op. Na 14 minuten resulteerde dit in het 1e doelpunt gemaakt door Raf. Hierna ging het vrij snel met de doelpunten. In de rust stond het al 7-0 door doelpunten van Jorret, Noah Postma, Jarno, Kjelt en Raf(2x). In de rust werden Ricardo, Noah Postma, karim en Jorret vervangen door de 4 wisselspelers.

Na de rust werd er gehoopt op nog meer goed combinatievoetbal maar de onrust sloop er wat in. Waarschijnlijk ook door de tussenstand en de tegenstander die helemaal niets had in te brengen. Dus dan worden er nog wel eens wat “afspraken” vergeten. Ricardo, Noah Postma en Jorret kwamen er nog even in de laatste 15 minuten voor Jarno, Youri en Kjelt. En het doelsaldo werd nog wat verder opgevoerd door doelpunten van Joshton (2x), Kjelt (met het hoofd!!) en Thijs zodat de eindstand van 11-0 werd bereikt. Dus een voorbeeldige start van het seizoen.

Zaterdag 6/10 a.s. zullen we wel wat meer tegenstand mogen verwachten. Dan komt Zwaagwesteinde JO17-1 op bezoek. Hebben beide competitie wedstrijden gewonnen en staan nu bovenaan. Dus gelijk er maar voor zorgen dat we de aansluiting kunnen maken. Ik zou zeggen komt zaterdag allen om de mannen aan te moedigen.
Aanvang wedstrijd is 15:00 uur.

Sponsoren