Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO17-1 boekt 2e zege op rij!

07-03-2022

Eindelijk na weken van afgelastingen mochten we weer eens de wei in. Met twee jongens van de JO15 werd onze selectie aangevuld (hiervoor bedankt jongens) en gingen we de strijd aan tegen Delfstrahuizen JO17-1. We moesten ons een beetje aanpassen met de opstelling vanwege de varende mensen maar niet getreurd, ook dát hebben de trainers weer uitstekend gered.

De eerste twintig minuten was van onze kant niet erg goed. We waren echt zoekende en de tegenstander had gelijk het idee om druk te zetten en dat ging hun aardig af. Het resulteerde in een enorme kans met een vlammend schot op doel vanaf een meter of 7 maar zoals ook tijdens de vorige wedstrijd was het doelman Nick die met een geweldige redding de bal uit het doel hield. De geweldige redding werd met luid applaus van de vele toeschouwers beloond. Naar mate de wedstrijd vorderde kwamen we beter in de wedstrijd en daardoor kreeg de tegenstander een gele kaart. Kort daarna komen we op voorsprong door een assist van Jort op Beau waardoor Beau de 1 – 0 wist te maken! We krijgen tot de rust nog 3 – 4 100% kansen maar laten het na om te scoren!

In de tweede helft maken we de kansen wel af en met een paar mooie aanvallen en twee doelpunten van Jort en Kenji komen de jongens met 3 – 0 voor te staan. Dat het even later 3 – 1 wordt is slechts voor de statistieken want de wedstrijd was gespeeld. Mooie 3 punten jongens en op naar volgende week, dan spelen we uit tegen Joure!

Sponsoren