Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO15-3 krabbelt langzaam weer op

15-10-2018

Na een dramatische wedstrijd vorige week hebben we vandaag laten zien dat we het toch echt wel kunnen. Vandaag moesten we vroeg uit de veren want we moesten al om half 9 aftrappen op het complex van Zeerobben, want dat was vandaag onze tegenstander. We begonnen gelijk sterk aan de wedstrijd en na een minuut of 3 hadden we onze eerste kans al maar helaas het vizier stond nog niet helemaal scherp. Maar Zeerobben was goed wakker want die zaten er bovenop en die kregen ook wat kansjes. Na een kwartier komt onze nieuwe speler Bitar Alslaami in de ploeg en dat blijkt een aanwinst te zijn, Bitar welkom!! Over en weer nog wat kansen maar tot de rust wordt er niet gescoord.

In de rust peppen we elkaar even lekker op want we merken dat er meer in zit. Na een minuut of 10 past Jorn op Bitar en die zet goed voor op Boy en die bedenkt zich niet en knalt de bal tegen de touwen, 0-1. 5 Minuten later wordt Bitar weer weggestuurd en schiet vanaf de 16 meter lijn. De keeper van Zeerobben verkijkt zich hierop en de bal glipt hem door de vingers zo de goal in, 0-2 prachtig.
Dit gaat mooi, maar we zijn er nog niet. Zeerobben blijft voetballen en krijgen ook kansen. En 10 minuten voor tijd valt dan toch de aansluitingstreffer voor Zeerobben, 1-2. Zeerobben zet nog even aan en dat resulteert in kansen maar onze tijdelijke keeper Ruben bokst de ballen 1 voor 1 zijn doelgebied uit. Wij zetten nog een keer aan en een mooie combinatie tussen Tijs S. en Jorn leid tot een schot van Jorn, maar helaas net over.  En daar komt Zeerobben nog een keer en met een gelukje krijgt de spits de bal mee en helaas voor ons in de laatste seconde schiet hij de bal binnen, 2-2. Dit is gelijk de eindstand.

Ik wil het team een compliment geven want ze hebben vandaag laten zien dat ongeacht winst/verlies ze altijd lol met elkaar hebben. En tenslotte is plezier toch het belangrijkst.
Nu 2 weken geen wedstrijd maar wel gewoon training, 3 november mogen we weer aantreden, dan mogen we het in Leeuwarden opnemen tegen MKV’29 JO15-2.

Sponsoren