Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO15-1 zwaar ten onder tegen SC Veenwouden

25-04-2023

Zaterdag kwam SC Veenwouden op bezoek aan de Vierkantsdijk, op papier een zware wedstrijd omdat Veenwouden 2e staat op de ranglijst en nog maar 1 x heeft verloren.
Onze JO15 was niet compleet: Arad, Eelco en Wessel waren afwezig. Gelukkig was Wessel 2 er en deed Jesper van de JO14 mee.
Afgelopen weken is er een keeperswissel geweest bij de jongens, Che staat nu voortaan onder de lat en Gijs heeft zijn hardlopers weer aangetrokken.

Dat Veenwouden hoog in de ranglijst staat werd al snel duidelijk, in de 1e minuut schoten ze al op de paal en binnen 9 minuten staat er al 0-2 op het scorebord. Onze jongens lieten Veenwouden het spel bepalen en hierdoor kreeg Veenwouden alle ruimte en tijd. Zij lieten dan ook prachtig voetbal zien.

Vanaf onze kant was er geen opbouw en kwamen er voornamelijk lange ballen in de hoop Tiffan en Dominique te bereiken. Deze stonden echter op een eiland voorin en creƫrden hierdoor bijna geen enkele kans. Op het middenveld en in de verdediging werd gestreden voor wat we waard waren maar Veenwouden walste over iedereen heen.
Zo kwam er een speler op van Veenwouden, speelde 3 man uit waarna hij rustig een hoekje zocht en de 0-3 binnen tikte. Met deze stand gingen we rusten.

Na de rust werd gelijk de 0-4 binnengeschoten en zo ging het nog even door. Er was geen beginnen aan… In de 2e helft ontstond er 1 kans voor Dominique maar deze ging over het doel. Bij Veenwouden ging alles goed, zelfs vrije trappen vlogen er in.
We eindigden deze middag met een 0-7 nederlaag en moeten deze maar snel vergeten, Veenwouden was een maat te groot.

Nu eerst genieten van de vakantie ( trainen gaat wel door ) en dan gaan we op woensdagavond 10 mei richting Holwerd. Eens kijken of we dan 3 punten mee naar huis kunnen nemen en zo de laatste plaats kunnen ontlopen.

Sponsoren