Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO14-1 trotseerde de kou en gingen ervoor!

21-11-2022

Het was koud zaterdagmorgen maar daar gaven de jongens van de JO14 niet zo veel om. Thermo aan en voetballen! Helaas was Frederick in de warming-up uitgevallen met een rug blessure en Luuk, onze vaste keeper was niet fit dus die begon op de bank en Bryan ging keepen deze wedstrijd. Om 10.00 uur floot klaas Bouma voor het begin van de wedstrijd.

De eerste 15 minuten gingen Bolsward en Harlingen gelijk op. Daarna ging het snel! Jens opende de score, 1-0. Maar zonder Frederick en Bryan moesten de verdedigers erg wennen aan hun plekje, daar maakte Bolsward gebruik van en voordat de jongens het konden tegen houden stond het 1-3. Gelukkig maakte Matteo er voor de rust 3-3 van.

Tijdens de rust konden de trainers Aaron en Nick de jongens nog wat tactische tips geven en na de rust gingen de jongens ervoor! Al snel veroverde Thije de bal en trapte Jens een vrije trap prachtig in, 4-3. Gevolgd door een solo en een afstandsschot van Luuk 5-3. Rutger veroverde de bal op het middenveld, kreeg deze bij Wouter en die maakte de 6-3. Bolsward bleef aanvallen met een paar erg grote en snelle spitsen. Jinne, Tommy en Daan hadden hun handen er vol aan maar konden niet voorkomen dat Bolsward nog een goal kon maken, Jesper pakte de bal, kreeg de bal goed voor en daar was de 7-4 gemaakt door Bodhy. Mike was ook overal te vinden op het veld, gaf een mooie voorzet en Dani zette de eindstand neer 8-4!

Sponsoren