Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO13-2 wint in Sneek

15-04-2018

Vandaag (14 april) speelden wij tegen lsc Sneek JO13-4. We moesten even wachten met omkleden omdat de box bezet was. Daardoor begon de wedstrijd iets later dan gepland.

De wedstrijd begon wat aftastend maar na 5 minuten kreeg Kai de bal en schoot recht op de keeper. Na 10 minuten kregen wij een corner. Tys S. nam de hoekschop en met een mooie draaibal wist hij de bal in het doel te krijgen. 0-1.
Wederom komt er een aanval van onze kant. Tys S. geeft de bal voor en Siem mist doel…helaas. De tegenstanders antwoorden gelijk met een tegen aanval maar worden niet echt gevaarlijk. Na 15 minuten zien we een mooi overspel van Tys S., Adam en Boy waarbij uiteindelijk Kai de bal krijgt en er 0-2 van maakt. Na 20 minuten opnieuw een corner, Tys S. hoopt deze weer te benutten, hij geeft voor en Adam kopt de bal erin, 0-3. Na 30 minuten geeft Ruben een voorzet en Calvin schiet de bal recht op de keeper…deze stompt de bal weg en Calvin kopt de bal toch over de lijn 0-4.

Met een ruime voorsprong gaan wij de rust in. Na een positief praatje van trainer Erik gaan wij weer beginnen. Al snel komt Calvin in actie en valt aan maar mist doel. Niet veel later schiet Boy de bal over de keeper heen en de bal stuitert een paar keer en rolt naast het doel. Door gepruts van onze kant krijgt de tegenstander een kans en met een mooi één tweetje scoren zij 1-4. Snel hierna antwoord Kai door de 1-5 te scoren. Het lijkt erop dat de jongens al gewonnen hebben want de inzet is ineens verdwenen. De bal wordt slordig rond gespeeld en kansen blijven liggen.
Maar de 3 punten zijn binnen, dat is een feit, op naar volgende week!

Sponsoren