Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO13-2 pakken de volle 3 punten tegen SDS JO13-2

18-03-2018

Het hing erom… zou de wedstrijd door gaan of niet? Ja hoor, we mogen weer een wedstrijd spelen en wat voor één! Tegen SDS JO13-2.
Het was ijzig koud door de harde wind en we besloten eerst tegen de wind in te spelen en de tweede helft wind mee, iets met strategie. Al gauw liepen er spelers met de handen op de oren want het was erg koud.

We gaan los en al gauw waren er diverse plaagstootjes van onze kant. Door de warboel voor het doel en mede doordat de keeper de bal los liet stonden we in 10 minuten al 1-0 voor. Vervolgens zette Ruben het op een lopen maar de keeper kwam uit en blokkeerde hem zodat hij over de keeper viel en zijn knie blesseerde. Helaas kon Ruben niet verder spelen, hopelijk gaat het inmiddels beter met hem.
De volgende aanval was direct goed, Mathijs S. zette de aanval in en schoot de bal voor waardoor Calvin de 2-0 maakte. Vervolgens was er nog mooie aanval van Kai en Calvin maar ze wisten niet te scoren helaas.

De 2e helft hadden wij dus wind mee, hopelijk was dit voordelig.
Er kwam een aanval van Adam die de bal door speelde aan Robbin (verdediger) ook hij had de smaak te pakken maar helaas. De 3-0 kwam van een voorzet van Adam en Calvin maakte hem af. Kai had de smaak te pakken en schoot als een kanon helaas over. Het ging lekker, nu kwam Adam naar voren en speelde de bal naar Kai deze wist hem in het net te krijgen 4-0. Vervolgens was het weer een warboel van spelers voor het doel en Kai tikte de 5-0 binnen. In de laatste minuten kregen wij nog een hoekschop.  De bal kwam tussen de spelers terecht en werd door een aantal spelers heen en weer getrapt richting doel. Uiteindelijk was er een rebound, de keeper stopte de bal maar deze kwam op de scheenbeschermer van Kai….6-0!! En een hattrick..

Ondanks de kou stonden jullie er wel, top gespeeld en goede inzet. Maar de volgende keer graag iets warmer, 20+ ofzo 🙂

Sponsoren