Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO13-1 wint vrij gemakkelijk van vv Minnertsga

04-04-2022

Afgelopen zaterdag moesten de jongens van de JO13 om 9.00 uur thuis voetballen tegen de jongens en meiden van Minnertsga JO13-1. De jongens moesten om 8.00 uur verzamelen en dat was toch best wel weer vroeg… eerst maar omkleden en naar de tactische/technische bespreking. Daarna, onder het genot van het zonnetje en zingende vogeltjes, op naar de warming-up.


Stipt 9.00 uur floot scheidsrechter Bote Teerling voor het begin van de wedstrijd. Zoals elke wedstrijd is het eerst zoeken voor de jongens maar na 10 minuten gaf Wouter een mooie voorzet aan Jens en deze maakte snel de 1-0. De jongens gingen nu beter voetballen en 5 minuten later was daar de 2-0 door Jesper. De verdediging ging nu ook mee voetballen en Frederick pakte behendig de bal af, gaf deze aan Rutger en deze gaf een voorzet aan Jesper en maakte vervolgens de 3-0 en de 4-0. Pal voor de rust gaf Dani nog een hele mooie steek-pass naar Matteo, deze maakte de 5-0.

De jongens hadden in de box nog wat aanwijzingen gekregen van trainers Wiepke en Aaron en gingen verder waar ze gebleven waren. De verdedigers Jinne, Tommy, Daan en Frederick gingen goed druk zetten. Pal na rust scoorde Bryan de 6-0 met een prachtig afstand schot. Rutger maakte de 7-0, de keeper trapte niet heel goed af, Jesper pakte de pal en maakte de 8-0. Minnertsga had de tweede helft niet veel te vertellen en onze keeper Luuk had het niet druk afgezien van een terugspeelbal. Wouter maakte de 9-0, Thije de 10-0, Jesper de 11-0 en de 12-0 en Jinne maakte de laatste goal 13-0. Dit is de eindstand.
Alle foto’s van deze wedstrijd zie je HIER

Zaterdag 9 april spelen de jongens om 10.15 uit tegen koploper AVC JO13-1, dat belooft een spannende wedstrijd te worden!!!

Sponsoren