Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO13-1 sluit eerste competitiehelft prima af; verslag mét foto’s!

09-12-2019

fc Harlingen JO13-1 sluit eerste competitiehelft prima af

Zaterdagmorgen om 10:45 uur begon op eigen veld de laatste wedstrijd van dit jaar waarbij Leovardia JO13-2 de tegenstander was. Helaas waren Wesley en Jesse geblesseerd.

De mannen begonnen voortvarend want al snel werd het 1-0 na een mooie pass van Chris op Ruben die de bal in het doel schoot.

Fc Harlingen hield de druk er goed op. Na goed verdedigend werk van Thomas bereikte de bal Viggo Z. die ‘m net niet bij Ruben kon krijgen. Daarna kon Wessel bijna op het doel van Leovardia afgaan. De verdedigers Chris, David, Viggo B. en Thomas hielden de boel achterin goed dicht. Ook keeper Sven kon de spaarzame uitvallen van Leovardia goed pareren. Een schot van Milan trof bijna doel. Vlak daarna schoot Rafael voorlangs. Een uitbraak van Leovardia werd goed gepareerd door Gijs en Viggo B. Fc Harlingen had een duidelijk overwicht. Dit resulteerde in de 2-0 die Ruben maakte met een schitterende lob. Een schot van Jurre belandde in de handen van de keeper van Leovardia. Zo gingen de heren rusten met een 2-0 voorsprong.

De tweede helft begon goed voor fc Harlingen: David onderschepte de bal en hierna kon Ruben zijn derde goal maken. De 4-0 volgde na een vrije trap van Chris waarbij de keeper van Leovardia de bal niet klemvast had en Wessel de bal in het doel kon schieten. De 5-0 door Gijs viel uit een terecht toegekende penalty nadat Viggo Z. onderuit was gehaald.

Hierna gingen de heren aan tafel omdat leider Jori trakteerde op patat. Een mooie afsluiter van een goede eerste seizoenshelft van JO13-1!

Sponsoren