Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen jo13-1 – sjo Oudega/Heeg

16-03-2019

Fc Harlingen jo13-1 – sjo Oudega/Heeg

Iedereen aanwezig vandaag, de ziekenboeg was weer leeg dus betekent het dat ook onze eigen keeper Riemer er weer was gelukkig. Vies weer dat was het zeker maar …… We beginnen aan de wedstrijd en al snel hadden wij het betere van het spel wat leidde tot zeker een stuk of 5 kansen maar helaas waren die niet aan ons besteed.

Daar tegenover deed de uitspelende ploeg erg weinig terug wat wel een beetje raar was aangezien die jongens vooraf riepen dat dit een “easy winn” zou worden. Dit hadden wij natuurlijk tegen onze jongens gezegd waardoor je op bepaalde momenten net iets extra kan! Bij rust was het 0-0.

De tweede helft begint en fc Harlingen gaat eigenlijk net als in de eerste helft goed door en er was een spleitende pass van Dilaan op onze Hessel die de bal voor zet en de keeper pakt de bal dachten we maar door een beetje geblunder laat hij hem los en daar was ie, een echte spitsen goal en als de kippen erbij onze Jurre om de 1-0 binnen te schieten!!!!!
Daarna werd het van onze kant een slechtere wedstrijd maar gelukkig als de tegenstander er doorheen komt staat daar altijd onze rots in de branding die vandaag door iedereen werd verkozen als Man of the Match. Toen een minuut of 8 voor tijd een vrije trap voor Heeg op een voor hun goede positie genomen werd. De vrije trap beland rechtstreeks in de goal, de tegenstander juicht maar daar dacht Jan Scheffer ( onze hoofd vlaggenist) toch iets anders over! De vlag voor buitenspel werd gehesen en Hilko (scheidsrechter) floot. Er stond een jongen van hun hinderlijk buitenspel dus gelukkig voor ons werd het doelpunt afgekeurd!!!
Het bleef billenknijpen tot het eind maar we sleepten de 1-0 over de streep ?
Jongens het was geen topwedstrijd maar wel mooi dat de 3 punten hier blijven !!

Foto’s gemaakt door Peter IJdema zie je hier

Was geschreven: een trotse leider.

Sponsoren