Nieuws Blijf altijd op de hoogte

Fc Harlingen jo13-1 – mkv jo13-1

11-03-2019

Fc Harlingen jo13-1 – mkv jo13-1

Het was alweer een vroege ochtendwedstrijd, 9:15 uur moesten we aantreden en MKV was deze dag onze prooi. We hadden nog iets open staan aangezien we de allereerste wedstrijd hiertegen 2-3 hadden verloren en dus waren we natuurlijk uit op revenge. We hadden in verband met ziekte vandaag een gastkeeper dit was Milan jager uit de jo11-1.
Omkleden dat was de eerste opdracht van vandaag daarna de opstelling, daarna de warming up en opperste concentratie voor de wedstrijd. Tijdens de warming begon het al… geen goede voorbereiding van de leider ( Bote Teerling ?) want er was nog geen grensrechter geregeld! Gelukkig had onze vaste hoofdgrensrechter (Jan Scheffer ) dit al bepaald en ditmaal was Johan Janssen het bokje ????

De wedstrijd begint en vanaf het begin was fc Harlingen gewoon de betere! Een paar kleine kansjes met een mooi veldoverwicht was het gevolg! Uit het niets was daar onze aanvoerder Jort Scheffer met een geweldige actie ala Dusan Tadic die zomaar 4 man aan de kant zette en de bal weet te krijgen bij Niec Aalders die heel beheerst de 0-1 binnenschiet!! Het blijft 0-1 tot de rust! Daarna een kleine bespreking waarin de trainer en de leiders alleen maar kunnen concluderen dat het eigenlijk goed gaat en dat was ook zo ! Er werd goed gespeeld en dat hielden we de tweede helft vol!

We begonnen goed de tweede helft maar we vergaten het af te maken en zodoende hield mkv hoop, maar iedere keer als we dachten ojee daar komt dat schot was het óf onze geweldig spelende Finn (de rots in de verdediging ) Janssen óf onze uitblinker van vandaag Milan Jager. Op het moment dat we dachten nu komt mkv met de 1-1 was het aan de andere kant een goede pass op Niec Aalders die heel goed doorging, de keeper hield hem in eerste instantie goed tegen maar had de bal niet vast en wederom door goed doorgaan van Niec kwam de bal bij onze captain die hem met zijn buitenkant rechterteen vlak langs de keeper schoot en dus de 0-2 op het bord zette.
Daarna kregen we vleugels en lieten we de jongens van mkv rennen van de ene naar de andere kant. Wederom een hele mooie aanval wat leidde in een corner die Niec Aalders ( die hem wegens omstandigheden van onze vaste cornernemer) mocht nemen. Een perfecte en ik zeg het nog een keer perfecte bal op het hoofd van onze bijna 2 meter lange Kenji die de eindstand van 0-3 op het bord zet !!!

Jongens super gedaan en op naar volgende week.  Man of the match was onze huurkeeper Milan Jager ?
Met vriendelijke groet,
een trotse leider

Sponsoren