Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO13-1 kwam de tweede helft pas echt goed los!

14-03-2022

Het was zaterdagmorgen erg vroeg. Om 7.30 uur moesten de jongens verzamelen bij fc Harlingen en op naar Workum. 8.45 uur begon de wedstrijd en dit tijdstip was voor de jongens van de JO13 te vroeg.

Al na een paar minuten stonden ze 1 – 0 achter en dat is even raar kijken voor deze ploeg. Een paar minuten later krijgen ze een penalty die er snoeihard ingeschoten wordt door Jesper 1 – 1. Workum heeft een paar hele snelle en goede voetballers voorin dus na nog een penalty en een goal is de ruststand 3 – 1.

Workum begon de tweede helft ook goed want het was meteen 4 – 1 maar toen begon onze keeper, Luuk, de verdediging bestaande uit Jinne, Daan en Frederick goed neer te zetten. Vanuit daar ging de opbouw naar het middenveld alwaar Rutger, Dani, Thije en Mike klaar stonden en begonnen ze te voetballen. De voorhoede werd nu goed bereikt en met de snelheid van Wouter konden de spitsen aan de slag. Al snel maakte Matteo de 4 – 2 en de jongens kregen weer hoop. De volgende aanval volgde snel. Mike nam de bal prachtig aan op zijn borst en gaf de bal een enorme knal, 4 – 3. Het kon nog en alle ballen gingen naar voren. Bryan kwam op rechts voor en gaf een prachtige voorzet op Jesper, die maakte de 4 – 4. Meteen daarna floot de scheidsrechter, eindstand 4-4!

De gelijkstand werd gevierd als een overwinning!!!

Sponsoren