Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO13-1 kampioen? Hoe dan? Nou zo!

07-06-2022

Na de zomervakantie in 2021 begonnen deze jongens onder leiding van Aaron Bouwhuis en Wiepke Zondervan te trainen en na verloop van tijd begon het team als een malle te draaien. Met geen enkel verliespunt werd JO12-1 voor het eerst kampioen in het najaar 2021.

TIJD VOOR FASE 2!
De jongens werden een klasse omhoog gezet en de jongens hadden er weer zin in! Wederom werden vele wedstrijden gewonnen. De enige wedstrijd die echt “lastig” bleek, was die tegen SC Bolsward JO12-2. Deze eindigde in een 1 – 1. Maar in de wedstrijden erna werd er weer volop gestreden en gescoord! En wat denk je? Wéér werd het team kampioen!

Na de winterstop ging het team als elftal verder, op naar het grote veld! Een nieuw avontuur met nieuwe uitdagingen waarbij het team na de winterstop fc Harlingen JO13-1 ging heten. Het werd 1 groot leermoment, maar och wat waren ze er allemaal klaar voor!

En nu, na 10 wedstrijden gespeeld te hebben, waarvan 8 winst en 2 gelijk, zijn de jongens weer kampioen! Wat een geweldig team is dit! Hier gaan we ongetwijfeld nog veel meer van horen! Na de zomerstop wacht een nieuwe uitdaging en gaan ze als JO14-1 de strijd aan. Voor nu, nagenieten en op naar het afsluitingsfeestje!

Onder leiding van trainers Aaron Bouwhuis, Wiepke Zondervan en Nick Teerling en trotse leiders Christina van der Wijk en Sido Smit mocht het team van fc Harlingen JO13-1 Pinkstermaandag meelopen in de line-up van de wedstrijd fc Harlingen 1 – MKV’29.

Deze jonge honden gaan geen uitdaging uit de weg dat blijkt nu wel. Gestart als 7-tal, uitgegroeid tot een volwaardig 11-tal, vervroegd door naar groot veld en dan toch weer kampioen worden! Ze verdienen het ook gewoon om in het zonnetje gezet te worden. Nu was het afgelopen maandag alleen maar regen maar daar gaven deze jongens niet om. Trots liepen ze daar het veld op, luidkeels het lijflied zingend, met de vlag van fc Harlingen! Van dit team gaan we ongetwijfeld meer horen!

Sponsoren