Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO12-1 zette tandje bij tegen SJO Arum/Stormvogels

05-09-2022

Na een welverdiende vakantie, werd het toch weer tijd om de voetbalschoenen aan te trekken. Na 2 trainingsmiddagen werd er afgelopen zaterdag op het veld van fc Harlingen gestart met de eerste wedstrijd van het seizoen. De tegenstander in de beker competitie voor fc Harlingen JO12-1 was SJO Arum/ Stormvogels ‘64 JO12-2.

Ondanks de visserijdagen en festiviteiten in Harlingen was bijna de hele selectie aanwezig voor de wedstrijd. En ook de aanwezige supporters hadden er zin in, al was het voor sommigen een kort nachtje. Om 11.30 uur werd er afgetrapt en fc Harlingen zette direct druk. De actie was voornamelijk op de helft van de tegenstander, wel moesten onze jongens weer even in het wedstrijd ritme komen. Er waren genoeg kansen maar door een goede keeper en net even pech ging de bal er (nog) niet in.

Na de korte time out in de eerste helft lukte het fc Harlingen nu wel om het doel te raken. Een enkele keer moest onze keeper in actie komen, maar door een goede verdediging en leuk samenwerken ging fc Harlingen bij het affluiten van de eerste helft met een comfortabele 6-0 voorsprong naar de kleedkamer.

Bij aanvang 2e helft zette de tegenstander meer druk. Ook door het warme weer en de voorsprong werden onze jongens wat minder fel. Hierdoor was er voor beide goals actie. Na een tegentreffer zette onze jongens toch nog even een tandje bij in de laatste 10 minuten. En ondanks enkele goede kansen voor de tegenstander, was de eindstand bij het afsluiten van de 2e helft een mooie 10-1 overwinning.

Meer foto’s van deze wedstrijd zie je HIER

Met deze eerste overwinning van dit seizoen kunnen onze jongens niet wachten tot het woensdag 14 september is. Dan word er uitgespeeld tegen SJO AVC/ Tzummarum JO12-1!

Sponsoren