Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO12-1 gaat zeer tevreden de winterstop in na winst op Arum/Stormvogels JO12-1

14-12-2022

Afgelopen maandag, werd er een wedstrijd gespeeld tegen SJO Arum/Stormvogels JO12-1, in plaats van de verwachte training. Het was even snel schakelen voor trainers, spelers en supporters. Want pas zondagavond laat kregen we bericht dat de laatste wedstrijd voor de winterstop de volgende dag gespeeld zou worden.

In een gezonde vrieskou werd er even na 18 uur afgetrapt op het sportpark van fc Harlingen. Ondanks de kou gingen beide teams er vol tegen aan. Halverwege de eerste helft kreeg fc Harlingen steeds meer kansen, alhoewel onze verdediging en keeper ook getest werden. Pas laat in de eerste helft wist fc Harlingen de openingstreffer te scoren, en werd met een 1-0 voorsprong de rust ingegaan.

Terwijl het publiek zich in de kantine nog aan het opwarmen was, werd er weer aan de 2e helft begonnen. SJO Arum/Stormvogels was gebrand op de gelijkmaker en zette fc Harlingen wat meer onder druk. fc Harlingen kreeg halverwege de 2e helft wat meer kansen en wist de 2-0 te scoren. Ondanks nog een paar goede kansen van SJO Arum/Stormvogels wist onze verdediging en keeper onze goal leeg te houden, zodat er met een stand van 2-0 werd afgefloten.

Na het nemen van de penalty’s gingen onze jongens snel naar de warme kleedkamer, waar gevierd werd alsof ze kampioenen waren. Met maar 1 verloren wedstrijd, kan fc Harlingen JO12-1 deze speelronde tevreden afsluiten. Eerst maar even winterstop en dan zien we in het nieuwe jaar wel weer verder.

Namens fc Harlingen JO12-1 alvast prettige feestdagen

Sponsoren