Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO11-2 op z’n best!

04-03-2019

fc Harlingen JO11-2 op z’n best tegen SC Bolsward JO11-3!
Onder leiding van aanvoerder Eelco betreedt fc Harlingen JO11-2 op deze zaterdagochtend het eigen veld. Het team is compleet en de jongens hebben er zin in!  In de beginfase van de wedstrijd is het spel tussen de beide ploegen aardig in evenwicht en over en weer zijn er kansen.

Na een prachtige actie van Jesper belandt de bal helaas net niet helemaal goed voor de voeten van Tijmen. Ook een paar mooie schoten op doel van Julian leiden nog niet tot het eerste doelpunt. Op de eigen helft wordt het zo nu en dan ook even gevaarlijk, maar de ballen worden met stevige poeiers weggewerkt door Kordian en ook een knappe ingreep van keeper Sven voorkomt het eerste doelpunt van de tegenstander. Maar dan ineens..… Jesper speelt meerdere spelers van Bolsward voorbij, tikt de bal over naar Wesley, die heel beheerst de 1-0 inschiet!

Na de rust heeft Julian het keeperstenue overgenomen van Sven en voorkomt meteen de gelijkmaker! Justin en Kordian zorgen ervoor dat de ballen van de tegenstander niet door de verdediging heen komen. Na een mooie voorzet van Eelco kopt Mike de bal net niet in de goal en even later belandt een schot van Mike keihard op de paal. Toch mag Mike vlak daarna toch de 2-0 op zijn naam schrijven! Mede dankzij het vele loopwerk van Tijmen en Sven zijn de jongens van fc Harlingen inmiddels echt het betere team in de wedstrijd en de jongens weten elkaar keer op keer te vinden. Moumen zorgt ervoor dat de wedstrijd wordt beslist door de bal keihard in te schieten, 3-0! Een mooie actie van Justin leidt er nog toe dat Moumen de eindstand kan bepalen op 4-0!!

Meer foto’s van deze wedstrijd zie je hier

Het team van JO11-2 heeft vandaag laten zien in vorm te zijn!

Sponsoren