Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO11-2 – Oeverzwaluwen JO11-1

06-04-2019

Afgelopen zaterdag speelde de JO11-2 thuis tegen Oeverzwaluwen JO11-1. Vol enthousiasme kwamen de jongens het veld op om revanche te nemen op de nipt verloren uitwedstrijd.

De eerste 10 min was het voor beide teams een beetje aftasten en de eerste grote kans was voor Jesper die van uit een vrije trap de bal net naast schoot. Oeverzwaluwen brak daarna uit en scoorden de 0-1. De jongens herpakten zich goed en Jesper zorgde er al snel voor dat de stand weer gelijk werd. Ze kregen wat meer zelfvertrouwen en dat zorgde ervoor dat Julian de 2-1 kon maken. Na nog een aantal kansen te hebben gehad scoorde Oeverzwaluwen vlak voor rust toch nog de 2-2.

Na de rust kwam fc Harlingen toch wat meer onder druk te staan. Na vele goede reddingen van de keeper kwam de bal ongelukkig op het achterhoofd van een medespeler en werd het 2-3 door een eigen doelpunt. Al redelijk snel volgde ook de 2-4. Ze probeerden zich goed te herstellen en hebben nog aardig wat kansen gehad maar dat kwam helaas niet tot scoren. Uiteindelijk is de eindstand 2-5 geworden.

Sponsoren