Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO11-1 doet zichzelf tekort

24-03-2019

fc Harlingen JO11-1 doet zichzelf tekort bij SJO DFC JO11-1

Bij aanvang van de wedstrijd heeft iedereen er zin in: beide partijen beginnen fel. Iedereen voert z’n taken goed uit. Mente verdedigt sterk en uit de daarop volgende aanval via Milan, Luuk, Jesse en Gijs volgt al snel de eerste doelpoging voor fc Harlingen. Het is de eerste van vele pogingen, waarbij schoten van Jesse, Luuk en Gijs gestopt worden door de Dronrijper keeper. Ook aan de andere kant van het veld volgen doelpogingen, waarbij Lars steeds paraat staat. Vlak voor de time-out krijgt Dronrijp de bal niet weg en volgen er drie corners, die echter niet tot een doelpunt leiden.

fc Harlingen valt weer aan en laat een aantal mooie combinaties zien: via Chris, Wessel, Viggo, Gijs, Luuk, Chris, Gijs en Viggo gaat de bal er echter weer niet in. Aan de andere kant raakt de bal echter wel het net nadat een speler van Dronrijp goed vrijgespeeld is. Ondanks deze tegenslag gaat fc Harlingen door met aanvallen. Vlak voor rust wordt een goed schot van Jesse nog net gepareerd.

Waarschijnlijk hadden de mannen het fluitsignaal niet goed gehoord, want direct na de aftrap slalomt de Dronrijper aanval door de verdediging en schiet de 2-0 binnen. Dit blijkt het startsein voor fc Harlingen om de aanval op te zoeken: schoten van Wessel, Jesse en Viggo worden nog gekeerd, maar na wederom een mooi combinatie van achteruit schiet Jesse de 2-1 binnen. Verder dan dat komt fc Harlingen niet: in de daarop volgende minuten is de bal veel op het middenveld, maar komen beide partijen niet in de buurt van het doelgebied. Zo lijkt de time-out bereikt te worden, maar na een aanval van fc Harlingen weet Dronrijp het initiatief over te nemen en de 3-1 op het bord te zetten.

Na de time-out doet fc Harlingen nog wel wat pogingen, maar het geloof in een goed resultaat is dan al weggeëbt. Daniël, Jesse en Viggo schieten nog wel op doel, maar keeper en paal voorkomen een treffer. Vlak voor tijd laat Dronrijp de 4-1 aantekenen.

Sponsoren