Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO10 tegen All Stars

26-05-2019

Wát een spanning afgelopen zaterdag voor de jongens en meisjes van JO10. Ze speelden hun allerlaatste wedstrijd tegen de “All Stars”, beter bekend als de beste van Friesland.

De kinderen waren zichtbaar gespannen, niet wetende wat ze te wachten stond deze vroege zaterdag morgen. De ouders hadden zich verstopt in de kleedbox en nadat de jongens en meisjes aan het warm lopen waren, stormden de vaders en 2 fanatieke moeders het veld op. De reactie van de kinderen maakte de verrassing nóg mooier. De open gevallen mondjes en die lach op hun gezichten, prachtig! “Dit gaan we winnen” werd er geroepen door de kinderen, maar dat moest natuurlijk eerst nog wel gebeuren.

Na 40 minuten spelen moesten de ouders zich er tóch bij neerleggen, de strijd tegen JO10 konden ze vandaag helaas niet winnen, tot grote vreugde van de tegenpartij natuurlijk.

Het seizoen zit er nu echt op en ze kunnen terug kijken op een leuk sportief seizoen. Namens alle kinderen en ouders van JO10: Leider Rinke en trainer Ricardo, ontzettend bedankt voor al jullie tijd en inzet!

Sponsoren