Nieuws Blijf altijd op de hoogte

fc Harlingen JO10-1 wint op karakter.

12-05-2019

fc Harlingen JO10-Hardegarijp JO10
JO10 wint op karakter.

Op deze mooie voetbalochtend mocht JO10 hun plezier in het samenspel weer laten zien. Toch was de start niet echt uitgeslapen want binnen een minuut kwam Hardegarijp op een 0-1 voorsprong. JO10 voetbalde vrolijk verder en bleef de bal goed rond spelen en via een voorzet van Luuk liep Jens zo de bal de goal in 1-1. Het spel ging op en neer en beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Weer een kans voor Hardegarijp en weer raak 1-2.

Er werd hard gewerkt door JO10 en er kwamen kansen. Via de keeper kwam er een corner van Luuk bij Matteo terecht en die haalde venijnig uit en de stand was weer gelijk 2-2. Het begon te lopen bij de sterren en Luuk maakte via een solo de 3-2. Hardegarijp was de kluts kwijt en kon fc Harlingen niet meer bij benen. Daan veroverde de bal op het middenveld en met een geslepen pass kon Thije voor de 4-2 zorgen. Het ging ineen keer zo hard dat ik niet meer weet wie de 5-2 heeft gemaakt. Het publiek schreeuwde nog net geen tien tien tien….Uit een corner van Luuk wist Matteo alweer het net te vinden 6-2. Met deze riante voorsprong begon toch de ploeg wat gemakzuchtig te worden en hier profiteerde Hardegarijp van. Ondanks het goede keeperswerk van Karlijn wist Hardegarijp twee keer de bal in het goal te krijgen . De ruststand 6-4.

De tweede helft hadden we de wind mee maar Hardegarijp kwam net weer iets frisser uit de start blokken. En scoorde de 6-5 wat weer een enorme spanning bracht in de wedstrijd. Maar voordat Hardegarijp in de winst ging geloven scoorde Luuk met een prachtige indraaiende corner de 7-5, een wereldgoal!!!! Matteo veroverde de bal en zette voor en daar stond zoals zo vaak Thije weer op de goede plek en tikt zo even de 8-5 binnen. Wedstrijd in the pocket zou je zeggen maar toch kwam Hardegarijp weer terug en scoorde weer 2x vlak achter elkaar 8-7. Gelukkig hield de verdediging met Roos en Jens verder alles tegen. Met nog een paar minuten op de klok wist Luuk het net nogmaals te vinden 9-7 werd de eindstand in deze gelijk opgaande en spannende wedstrijd. Bekijk hier de foto’s die tijdens de wedstrijd zijn gemaakt.

Op karakter en strijd sleepten deze toppers de wedstrijd naar hun toe een genot om te kijken hoe ze samen hun doel bereiken en hoe ze samen steeds beter voetballen. Volgende week de laatste uit wedstrijd alweer tegen Blauw wit 34 ik kijk er nu alweer naar uit!

Sponsoren